tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vaihteeksi valmistakin :)

Tänään tuli lopultakin lahjaksi menevä vauvanpeitto valmiiksi. Ihan hyvä niin, koska juhlat ovat huomenna ja matkaan pitää lähteä jo tänään.. Vähän jäi siis viime tipalle, mutta se nyt ei ole varsinaisesti uuttaa:)

Peitto on tehty Novitan Miamista, joka on mukavan pehmeää. Toivottavasti myös kestää käytössä. Malli on itse keksimä, tosin eläinkuvioihin löytyi ohjeita netistä. Laitan linkit myöhemmin. Eli vihreissä ja keltaisissa ruuduissa on kussakin jokin eläin, valkoiset ja beiget ovat sileitä. Näihin oli alunperin ajatuksena kirjailla lapsen nimi, mutta se ajatus jäi huomatessani etten oikeasti osaa minkään maailman kirjailupistoja.. Ehkä joskus toisella kertaa johonkin toiseen työhön ;) Reunoihin virkkaisin kullakin värillä kerroksen isoäidinruutua, tai mikä lienee nimeltään. Lankaa meni kutakin väriä vähän yli kerän verran, eli taas tuli lisää jämälankaa..

Kortti- tai muukaan askartelu on yleensä muiden kuin minun puuhaani, mutta viime aikoina olen virkkaillut erilaisia pikku juttuja, joista perhonen ja muutama sydän löysivät tiensä kortin koristeiksi. Tällaisesta askartelusta minäkin juuri ja juuri selviän:) Paitsi että juuri nyt kuvia liittäessäni huomasin sydämien olevan aivan vinossa :( Toivottavasti olen vain kuvannut vinoon..

2 kommenttia:

  1. Tosi ihana peitto!! Ja minusta nuo kortin sydämet on vain taiteellisesti aseteltu, en kyllä hetkeäkään ajatellu, että ne olisi häiritsevästi vinossa!!! Ja perhonen on tietty huippu!! ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo taiteellisuuttahan muuten hainkin tuolla vinolla asettelulla;)

    VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...