keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Piippa ja kauluriNovitan Rose mohair oli tarjouksessa, ja siinä vaiheessa petti ensimmäisen kerran tänä vuonna langanostokielto. Mutta kun langat olivat niin pehmeän ja mukavan näköisiä.. Ja harmaa värikin oli olevinaan juuri sellainen, joka oli pakko saada;) 


Näistä kuvista tuli kovin tylsät, vaikka tarkoitus oli ihan toinen. Kuvat piti ottaa syksyisellä rannalla auringon pilkistäessä harmaiden pilvien takaa. Kaikki olikin valmiina aina sitä pilkistävää aurinkoa myöten, kaikki paitsi kameran akku:( Olimme kuvanneet matkalla rannalle kaikkea muuta niin paljon, että kameran vähissä oleva akku oli lopullisesti tyhjentynyt. No, muita hienoja kuvia kyllä saatiin, mutta nämä eivät nyt valitettavasti kuulu niihin.
Kaulurin ohje oli jossain syksyn ilmaisjakelulehdessä. Piipan ohje on oma. Päässä näyttää vähemmän Pekka Puupään hatulta kuin tuossa pöydällä:) Ohjeen voimme laittaa, jos joku haluaa.


Koska piippa on harmaa ja aika eleetön, se kaipasi vähän piristystä. Piristystehtävää toimittamaan valikoitui virkattu kukkanen.

1 kommentti:

  1. Minuakin on kummasti alkanut tietyt harmaan sävyt miellyttää :) Tuo pipo on kyllä todella hieno!!!

    VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...