lauantai 24. toukokuuta 2014

Virkattu tunika

Tämän mallin näin jossain Facebook-ryhmässä ja ihastuin oikopäätä. Ainoa ongelma oli, että ohje oli japaniksi, kieli joka ei valitettavasti kuulu omaan valikoimaan :( Onnekseni mallille löytyi paljon muitakin ihailijoita ja innokkaita toteuttajia, joten sen esitellyt ehdotti voivansa opastaa halukkaita. Lähdin innolla mukaan ja alku sujuikin mallikkaasti, kunnes tajusin, että koko työ oli aivan kierteellä :( Siis purkamaan. Purkamisesta tuli tuttu toimitus tämän projektin aikana. Turhauttavinta oli, että virheen huomasi usein vasta monta kerrosta myöhemmin, kun jokin kuvion osa ei toiminutkaan.. Lopulta sain työn kuitenkin valmiiksi, kaikista epäilyksistä ja hetkittäisestä epätoivosta huolimatta. Nyt kuitenkin fiilis on hieno ja tästä saattaa hyvinkin tulla yksi kesän suosikkivaatteistani:)

Pikkusisko sai myös omansa, mutta sen kuvaaminen ei ole vielä onnistunut. Toivottavasti lähipäivinä.Kaaviot löytyvät täältä.

7 kommenttia:

 1. Mikä on mallin nimi ja mistä sen voi löytää???

  Stellaria (ravelry)

  VastaaPoista
 2. Stellaria, kaaviot löytyvät täältä: http://mirincondecrochet.wordpress.com/2012/06/26/esta-tonica-es-muyyyyyyyyyyyyyy-linda/

  VastaaPoista
 3. Huomenta olisin vain ilmoittanut että linkki ei toimi.

  VastaaPoista
 4. Marjatta, laitoin linkin suoraan tuonne tekstiin. Toivottavasti nyt toimii paremmin :)

  VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...