torstai 10. tammikuuta 2013

Karkkipussipussukoita


Isosisko meni joulun alla paljastamaan, ettei oikeastaan tiedä mitä Angry Birdsit ovat. Niinpä paketista paljastui Pikkusiskon värkkäämä pussukka, joka toimii kokonsa puolesta loistavasti lompakkona. Nyt voi tärkeänä esittää trendikästä, vaikka edelleenkin lintujen suuri suosio on pikkuinen mysteeri;)Kesästä asti käytössä ollut Lontoo rae -pussukka pääsi ansaitulle lomaselle. Kovassa käytössä ollut pussukka ei ole mennyt miksikään, joten hienoa työtä on Pikkusisko tehnyt:)
7 kommenttia:

 1. Hienot on pussukat! Onko nuissa pusseissa "päällysteenä" jotain, vai onko pussi ihan "paljaaltaan" tuossa?? Vuori ilmeisesti on ommeltu noihin?? (olipa hankala esittää kysymys ymmärrettävästi ;) )

  VastaaPoista
 2. Juu alimmaisena on puuvillakangas ja siihen on tekstiililiimalla kiinnitetty tuo pussi ja tikattu kiinni ja päälimmäisenä on sitten kristallimuovi ja se on myös tikattu ja saumuroitu kiinni:) Kumma miten kaupassa nykyään katselee pusseja ja papereita ihan eri silmällä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta!! Ja mukavaa Rooman matkaa!! Toivottavasti lankakauppoja löytyy!!!

   Poista
  2. Kiitos:) Täytynee myös käydä ihan niissä turistikohteissakin, ettei sitten matkan jälkeen ole mukana vain lankaa..;)

   Poista
 3. Hauska pussukka! Liityin muuten jäseneksi :)

  VastaaPoista
 4. Onpas ihania pussukoita. Niillähän on käyttöä vaikka missä. Löysin bloginne aivan satttumalta ja ihastuin oitis. Täytyyhän näihin palautetta antaa , niin on teidänkin mukavampi tehdä näitä sivuja. Taåpaillaan taas

  VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...