torstai 17. tammikuuta 2013

Tik-tak, tik-tak..

Isosisko vähän innostui löydetyään virkatun kellon ohjeen. Nyt on Pikku Apulaisella ja Kummitytöllä omansa:) Vähän syyhyttäisi tehdä itsellekin, ehkä eri väreissä ja vähemmillä leppiksillä.. 

Kellopohjan löytäminen osoittautui yllättävän hankalaksi. Ainoat tarjolla olevat olivat leikkuulaudan paksuisia ja halkaisijaltaan liian pieniä. Onneksi Isoisä tuli apuun ja leikkeli pohjat vanerista. Myös numeroiden löytäminen osoittautui mahdottomaksi. Lopulta kun passeleita puisia numeroita löytyi, ei niitä ollut kaupassa tarpeeksi:( Suunnitelma C tuli lopulta käyttöön eli numerot leikeltiin paksusta huovasta. Vapaalla kädellä leikellyiksi tuli yllättävän hyvät, tytöt ainakin tunnistivat:)

Langat ovat kaikki jämiä. Pohjan turkoosi oli itse asiassa alun perin kassi, mutta koska sitä ei enää juuri tullut käytettyä, sai lanka uuden elämän kellotauluissa;)

Kaiken kaikkiaan kelloissa oli enemmän askarreltavaa, kuin mistä Isosisko yleensä tykkää. Jostain syystä tällä kertaa jopa sormiin kuivuva Erikeeper oli siedettävää, vain vähän ärsyttävää..

Ai niin, se ohje löytyy täältä.
3 kommenttia:

  1. Todella kiva lahja. On siinä ollut tekemistä, mutta hyvin on onnistunut.

    VastaaPoista
  2. Tämä on kyllä upea. Alkaa tehdä mieli tehdä oma!

    VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...