torstai 21. helmikuuta 2013

Näin tänään..


Tänään ehkä vähän tällainen fiilis;) Etenkin kun viimeksi viikonloppuna tuli kommenttia, että eikö tarkoitus ollut tyhjentää vanhat varastot eikä haalia lisää lankaa.. Mutta minkäs teet, kun kauppaan oli tullut ihania kevätvärejä ja langat liki itsestään pomppivat ostoskoriin..;) Enää pitäisi löytää aikaa puikkojen heilutteluun..

5 kommenttia:

 1. Tuo on niin tuttu tunne =) Onneksi se on vain hetkellistä, ainakin itselläni. Olen tullut siihen tulokseen, että täytyyhän sitä lankavarastoja olla, koska eläkkeellä ei kuitenkaan ole varaa lankaa ostaa ja pitäähän vielä silloinkin saada itseään toteuttaa ;) Eli minä en hamstraa vaan varaudun tulevaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta tuohan on ihana ajatusmalli:D Pitäähän vanhuuteen tosiaan varautua! Ja se kannattaa todella tehdä huolella:D

   Poista
 2. Heh, mä taas en kestä keskeneräisiä töitä, yleensä niitä ei koskaan ole. Tosin nyt kun olen aloittelemassa ikuisuusprojektia, niin pakko sopeutua siihen että rinnakkain on pari töitä kerrallaan! Mut juu lankoja kyllä täytyy hamstrata vanhuuden varalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vitsit kun oppisikin tekemään yhden ensin loppuun ja vasta sitten aloittamaan seuraavan. Mutta tässä on vissiin vähän sama kuin kirjojen kanssa, eli pitää olla monta kerralla kesken, jotta voi valita fiiliksen mukaan mitä jatkaa:) Tosin valmista tulee aika hitaasti..

   Poista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...