lauantai 16. helmikuuta 2013

Polvisukat

Meillä on ollut vähän hiljaista blogirintamalla viime aikoina. Aika on yksinkertaisesti mennyt kaikkeen muuhun, joten puikot ja koukut ovat saaneet lomailla.. Mutta ehkä tämä tästä taas;)

Nämä sukat sentään valmistuivat lopulta. Malli on itse asiassa miesten kilttisukkien ohje, mutta kyllähän näitä voi nainenkin käyttää. Tai näin ainakin itselleni uskottelen:) Jonkun tovin sai 2,5:n puikkoja heilutella, ennen kuin sukat valmistuivat.. Mutta kuvio oli yksinkertainen, joten se jäi nopeasti mieleen. Ja sen verran Isosisko innostui puuhasta, että nyt on puikoilla toinen pari samoja sukkia, tällä kertaa pinkin sävyisenä. Saa nähdä miltä ne näyttävät valmiina, jos joskus valmistuvat;)

Kuvissa värit eivät jostain syystä näy kovin hyvin, erityisesti tuo vihreä jäi jostain syystä kovin sameaksi kuvissa, vaikka oikeasti on kirkkaampi.


2 kommenttia:

  1. No ihan taatusti passaa naisenkin jalkaan! :) Mä kyllä niin ihailen sitä kärsivällisyyttä, mitä vaaditaan nuin pitkävartisten sukkien tekemiseen!!! Ja vielä ohkasilla puikoilla!!! Ja tykkään sukkien värityksestäkin!!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos:) Väritys on omastakin mielestä kiva. Mitä kärsivällisyyteen tulee, se meinas kyllä loppua moneen kertaan matkan varrella..;)

      Poista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...