torstai 22. toukokuuta 2014

Hilsen fra Oslo

Oslo on yksi suosikkikaupungeistani ja sinne jälleen kerran suunnattiin alkuviikosta. Ilmat olivat ihanan kesäiset ja kaupunki täydessä tällingissä juuri vietetyn kansallispäivän jäljiltä :) Lankakauppoja tuli tietysti myös koluttua, kuinkas muuten. Keskustasta löytyi useampi ja tarjonta oli hyvä, joskin paras lankakauppa löytyi keskustan ulkopuolelta pienen ratikkamatkan päästä. Hinnat pitivät pari ensimmäistä päivää ostoinnokkuuden kurissa, mutta viimeisenä päivänä oli kuitenkin annettava periksi.. Jotain kivaa löydettiin, mutta onnistuttiin ainakin omasta mielestä pysymään hyvinkin kohtuudessa :)



Du store alpakka -firman aivan superpehmeää alpakka-silkki -lankaa, jota ei voinut jättää hyllyyn.. Jonkinlaista huivia ainakin näin alkuun näistä olisi ajatuksissa.



Rauman langoissa oli värien suhteen runsaudenpula. Aivan mielettömän ihania värejä, joista oli miltei mahdotonta valita.. Nämä nyt lähtivät tällä kertaa matkaan. Sukkiin tai lapasiin päätynevät.



Dropsin langat ovat aina ihania, tällä kertaa mukaan lähti raikkaan turkoosia Fabelia. Tästä on jo sukat tulossa :)




Tähän BC Garnin lankaan jäimme heti kiinni. Aivan mielettömän hienot värit, tuollaista sinistä harvoin näkee ja myös ruskea on tosi ihana. Kuva ei tee ihan täysin oikeutta upeille väreille. Lanka on poikkisuuntaan käsinvärjättyä, joten mielenkiinnolla odotetaan lopputulosta. Liiviin tai huiviin päätynevät nämä langat.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...