perjantai 27. kesäkuuta 2014

Omanlainen KyJy-projekti

Noita KyJy-projekteja on menossa vissiin useammassa paikassa ja idea kuulostaa hauskalta. Tosin esimerkiksi kahdenkymmenen uuden projektin aloittaminen ja niiden kaikkien loppuunsaattaminen jouluun mennessä kuulostaa aika hurjalta. Toisaalta työ ja muu elämä haittaavat harrastusta eli aina ei ehdi vaikka haluaisikin, toisaalta olisi kiva tehdä muutakin kuin nopeita pikkutöitä, mutta sellaiset vievät tietysti enemmän aikaa eivätkä ehkä siksi sovellu tähän juttuun. Varsinkaan jos ei satu olemaan supernopea puikkojen/koukun heiluttaja..

Eli kehitimme oman KyJy-projektin: keskeneräisten töiden loppuunsaattaminen ja mahdollisten uusien töiden aloittaminen ja lopettaminen. Määrällä ei ole väliä, kunhan edistystä tapahtuu. Ja noita keskeneräisiä on oikeasti enemmän kuin tarpeeksi.. Osa tulee varmaan purettua, koska eivät enää ole niin kiinnostavia, kuin joskus aloittaessa, mutta kivojakin juttuja on kesken paljon, ja ne olisi kiva saada lopultakin loppuun.

Olisi kiva jos muitakin haluaisi lähteä mukaan! Eli sääntöjä ei varsinaisesti ole, tavoitteena on vain puolen vuoden aikana saada valmiiksi erityisesti keskenjääneitä töitä ja miksei uusiakin. Määrän voi kukin valita itse, niin ei tule turhaa pingottamista ja stressaamista sen suhteen. Ja valmiita töitä on aina kiva nähdä, niistä kun saa inspiraatiota myös omiin uusiin juttuihin :)

Lähdetkö mukaan?

5 kommenttia:

 1. Hauska idea :D Keskeneräisiä töitä on hurja määrä ja tosiaan projektina voisi yrittää saada niitä valmiiksi eli mukana olen!

  VastaaPoista
 2. Minä lähden mukaan

  VastaaPoista
 3. Mä olen myös mukana, olen jo sitä pakerrusta tehnyt. Aina löytyy kätköistä lisää..

  VastaaPoista
 4. Minä olen heti mukana. Perus KyJy ei mulle ole oikein napannut, sillä viimeistään syyskuussa keksisin montakin uutta aloitusta ja edelliset on vielä kesken. Tämä versio kuulostaa todella paljon paremmalta =)

  VastaaPoista
 5. Kiva, että saadaan muutama muukin mukaan :) Myös Facebook-sivullamme on pari ilmoittautunutta, joten meitähän on jo ryhmä! Haluatteko, että kerätään kuvia yhdessä tänne blogiin, vai mieluummin Facebookiin?

  VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...