Jostain käsittämättömästä syystä kaapista sattui löytymään ohjeessa tarvittavat aineet, joten ei kuin tuumasta toimeen. Taikina oli oudon yhteistyöhaluinen, ei tarttunut ja oli tosi helppo käsitellä. Yleensä piparien vääntäminen on paljon työläämpää, mutta tämä onnistui näppärästi.
Ja lopulta päästiin maistelemaan uunituoreita pipareita. NAM! Tuo tavallista vaaleampi väri johtuu vaaleasta siirapista. Tavallisesti on käytetty tummaa, mutta tämä ohje oli jostain syystä vaalealle. Maku on väristä huolimatta loistava :)
Meilläkin vanhempi poika on jo kesällä aloittanut sen "äiti, millon leivotaan pipareita"-hokeman!! :D Vielä en ole kuitenkaan urakkaan alkanut :D ehkä jostain valmistaikinasta voisi ekan satsin tehdä Pojan mieliksi!
VastaaPoistaJoo siinä käy helposti niin, että kun kerran aloittaa, jää koukkuun ;) Mut piparit vaan on niin hyviä :)
VastaaPoista