keskiviikko 19. elokuuta 2015

Rannekorun uusi elämä

Simply Knitting -lehden kevätnumerossa (issue 133) oli erilaisia kudottuja rannekoruja, ja vaikka koruja ei ihan hurjan tule käytettyäkään, piti tällainen saada tehdä. Erityisesti tykästyin salmiakkikuvioisesta korusta, jossa kudottu palanen oli pingotettu leveämmän rannerenkaan päälle.

Kesti tovin löytää passeli rannekoru, mutta lopulta loppukesän rompetorilla onnisti. Myyjätäti katsoi vähän ihmeissään, kun aikuinen ihminen tohkeentui kuluneesta ja aivan hirveän rumasta rannekorusta :) Rumuudestaan ja kuluneisuudestaan huolimatta koru sopi tähän projektiin kuin nakutettu ja lähti siis mukaan.Ensin kudoin puuvillalangasta pitkulaisen palan, jossa menee keskellä salmiakkikuvio. Vähän jouduin ohjetta säätämään, sillä niin lanka, puikkokoko kuin ilmeisesti rannekorun leveyskin olivat erilaiset kuin ohjeessa.Seuraavaksi ompelin pitkulaisen palasen lyhyet sivut yhteen ja pujotin rinkulan rannekorun sisäpuolelle. Ompelin palasen pitkät sivut yhteen ja käänsin lopuksi saumakohdan renkaan sisäpuolelle. Ja valmista tuli :)
Rannekorun kuvaaminen omassa kädessä osoittautui melko haastavaksi, mutta jonkilaisen kuvan sain sentään aikaan.Tämä oli kiva ja nopea projekti jämälangoille. Suosittelen :)

2 kommenttia:

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...