maanantai 14. joulukuuta 2015

Sukkia

Kesän lankaretkellä törmäsimme ensimmäisen kerran Opalin sukkalankaan, jota olimme jo jonkin aikaa havitelleet. Myyjä lupasi, että tähän lankaan rakastut aivan varmasti, on sen verran kiva kutoa. Ja nyt pitää myöntää, että myyjätäti oli oikeassa. Lanka on aivan ihana, sekä kutoessa että valmiissa sukassa. Ja värit ovat mielestäni myös tosi kivat.

Noissa aikuisten sukissa tein kantapään kavennukset sukan pohjaan. Lähinnä vain kokeillakseni jotain uutta. Ulkonäkö on ihan kiva, mutta ainakaan omaan jalkaan tuo kantapää ei istu kovin hyvin, sillä sukka tuppaa valumaan jalasta. Tosin syynä voi olla myös se, että jatkoin tuota varren ja päälliosan 2o, 2n -neuletta myös kantalapussa, jolloin siitä tuli tietysti paljon venyvämpi, kuin jos olisin tehnyt esimerkiksi vahvistettua neuletta. Eli sukan valuminen saatta johtua myös siitä. Pitää ehkä koittaa vielä toisenlaisella kantalapulla, ennen kuin hylkään kokonaan idena pohjakavennuksista.

Lanka oli vähän hintavampaa, mutta toisaalta yhdestä kerästä tuli sekä aikuisen että lapsen sukat eli metrejä oli ihan kivasti. Onneksi samaa lankaa on toisissa väreissä jo valmiina odottamassa tuolla lankalaarissa :)
4 kommenttia:

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...