keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Pipo ja lämmike

Pipo on kudottu Dropsin merinolangasta, joka passaa mielestämme loistavasti pipohin, koska se ei kutita ja koska siitä tulee lämmin pipo. Eli perusvaatimukset täyttyvät :)
Pipo on Pikkusiskon omaa käsialaa eli ohjetta ei ainakaan toistaiseksi ole. Ehkä sellainen jossain vaiheessa saadaan tehtyä, mutta sitä ennen pitää kuulemma vielä viilata kavennusosaa.


Päätin kutsua tuota harmaata juttua lämmikkeeksi, kun en oikein tiedä mikä se on, mutta tehtävänä on joka tapauksessa lämmittää. Näin Pinterestissä vastaavanlaisen kuvan ja lähdin kuvan perusteella tekemään omaa versiotani. Eli virkkasin valtavan suuren isoäidinneliön, taitoin puoliksi ja ompelin sivusaumat puoleenväliin saakka kiinni. Lopuksi tein muutaman pylväskerroksen hihansuihin ja etureunaan. Ja lämmike oli valmis :) Lankana on Dropsin alpaca, jota virkkasin ylisuurella vitosen koukulla. Lopputuloksena on kivan ilmava ja aivan ihanan kevyt lämmike.


3 kommenttia:

  1. Aivan ihana pipo :) Mullakin on tuollainen lämmike työn alla, kunpa jo valmistuisi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Joo, tuon lämmikkeen virkkaaminen oli välistä aika puuduttavaa hommaa.. mutta siitä tuli kyllä kiva, kun lopulta valmistui.

    VastaaPoista
  3. Moi! Haastoin sut mun blogissa :) http://handmade-lifestyle.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

    VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...