keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Geokätköilyä

Olemme laajentaneet harrastusvalikoimaamme geokätköilyllä :) Olemme siis aivan aloittelijoita vielä, mutta touhu on ihan mahtavaa ja vaikuttaa pahasti siltä, että se on viemässä mukanaan.. Ei varmaankaan mitenkään huono juttu :)

Viime viikonloppuna kävimme etsimässä kätköjä Lammassaaressa ja Nuuksiossa. Jostain syystä kansallispuisto oli jäänyt pitäis käydä -listalle, mutta nyt on sekin korkattu. Maisemat olivat aivan mahtavia, korkeuserot mahdollistivat kivat kalliokiipeilyt, etenkin kun ei huomattu, että helpompi reitti luontopolkua pitkin lähti toiselta puolelta.. Kevät oli jo pitkällä, nähtiin ensimmäiset sinivuokot ja leskenlehdet. Muutama kätkö löydettiin, monta jäi vielä odottamaan seuraavia retkiä.


2 kommenttia:

  1. Onnittelut erittäin hienon harrastuksen aloittamisesta! Aloitin itse lajin vuosi sitten ja olen ihan koukussa. Mahtavaa liikuntaa luonnossa. Tulee oma kotikaupunkikin vielä paremmin tutuksi kun on eri paikoissa tullut kätköjä etsittyä.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kiitos :) Tähän kyllä koukkuuntuu tosi nopeasti. Nyt jo on tullut käytyä monissa tosi hienoissa paikoissa, joista ei olla edes tiedetty eikä varmaan koskaan olisi muuten tullut mentyä.

    VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...