torstai 18. huhtikuuta 2013

Keskeneräisiä projekteja..

Blogipäivityksemme ovat viime aikoina olleet vähän vähissä. Paljon projekteja on kesken, mutta aika ei ole riittänyt minkään valmiiksi saattamiseen. Valmistumista saattaisi tietysti nopeuttaa jonkun verran, jos tekisi yhden työn loppuun, ennen kuin tohkeissaan aloittaisi seuraavaa..;) Tuota tuskin kukaan meistä tulee koskaan oppimaan..

Eli tilanne on tämä:Santtu haastoi mukaan keskeneräisten töiden loppuunsaattamisprojektiin. Ehkä pitää ottaa haaste vastaan. Tällä hetkellä kesken on esimerkiksi:

- hame Puro batikista (tästä tulee joko kesän suosikki tai sitten sitä ei tule käytettyä koskaan..)
- hame Norosta
- toppi Rose Mohairista (tätä ei tarvita ennen ensi talvea, joten saa vielä odotella vuoroaan)
- paita Tallinnasta ostetuista langoista, joita ostaessa ovat ajatukset olleet jossain ihan muualla, sillä noita keriä on ihan hirveän monta..
- hame virkatuista lapuista (tämä piti tehdä viime kesänä itselle, mutta innostus lappujen virkkaamiseen loppui jossain vaiheessa, eli ehkä hame tuleekin Pikku Apulaiselle)
- paita, josta ei tällä hetkellä tiedä tuleeko pitkä- vai lyhythihainen. Langan menekki näyttää tosin olevan sitä luokkaa, että saattavat jäädä hihat pois kokonaan..
- pitkät sukat (vihreät postattu aiemmin, nyt tulossa punasävyiset. Innoissani unohdin kääntää kuvion vasenkätiseksi, joten kavennukset eivät osu oikeaan kohtaan.. pitänee purkaa ja aloittaa alusta:( )

Nämä tulivat nyt suoralta kädeltä mieleen. Kätköistä todennäköisesti löytyy muutakin keskeneräistä.. Mutta jospa nyt ensin panostaisi vaikka noihin kesähameisiin, tiedä vaikka niille vielä ennen ensi talvea olisi käyttöä;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...