perjantai 29. toukokuuta 2015

Toisen sukan kirousMiten voi olla niin vaikeaa jaksaa kutoa kahta samanlaista sukkaa? Siis sukkaparia. Ensimmäinen tulee yleensä tehtyä melko nopeasti, riippuen vähän siitä miten tohkeissani olen uudesta mallista.. Mutta se toinen. Joko sitä ei huvita aloittaa ollenkaan, tai sen loppuunsaattaminen on likipitäen ylivoimaista. Olen yrittänyt tehdä kahta sukkaa kerralla, mutta siitä seurasi lähinnä sotkua ja rumia sanoja, joten palasin vanhaan tuttuun tapaan.

Näistä tein ensin tuon liilapunaisen. Olin aivan innoissani löydettyäni mallin, joka mielestäni sopi aivan täydellisesti lankaan. Tuota fiilistä ei tule ihan joka kerta sukkia kutoessa.. Innostus jatkui vielä siinä vaiheessa, kun ensimmäinen sukka oli valmis, joten päätin aloittaa kakkossukan heti seuraavana päivänä. Ensimmäinen sukka siis valmistui myöhään illalla. Mutta annas olla. Seuraavana päivänä sain käsiini uuden mallin, jota oli päästävä kokeilemaan heti paikalla. Siis tuo vihreä sukka. Pitsi oli kivan yksinkertainen, joten tämäkin sukka valmistui nopsaan. Mutta kummallekaan ei varsinaisesti huvittaisi tehdä paria :(

Ehkä aloitamme uuden muotivillityksen käyttämällä reilusti eriparisukkia :) Sillä, ta-daa, näitä löytyy enemmänkin.. Tässä tosin on jo meidän kaikkien parittomia sukkia, joita varmaan löytyy lisääkin lankavarastojen kätköistä :)

Eli jos löytyy hyviä vinkkejä toisen sukan kirouksen rikkomiseen, niitä otetaan ilolla vastaan!

Aurinkoista viikonloppua :)
2 kommenttia:

  1. Itselleni käy usein ihan samalla tavalla. Tai jos ei käy niin, että ei huvittaisi lainkaan aloittaa tokaa sukkaa, niin viimeistään tokan sukan puolivälissä innostus katoaa, ja työ jää lojumaan pitkäksi aikaa, kunnes pakotan itseäni tikuttamaan sukan valmiiksi. Pitäisi varmaan opetella neulomaan magic loopilla kahta sukkaa samaan aikaan, niin tuo ongelma ratkeaisi...

    VastaaPoista
  2. Toi kuulostaa myös kovin tutulta. Se toisen sukan jalkaosa on usein ihan loppumattoman pitkä.. Vissiin pitäisi tosiaan opetella tekemään kahta yhtä aikaa, niin välttyisi ongelmalta :) Tai jäisi molemmat kesken ;)

    VastaaPoista

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...