maanantai 12. lokakuuta 2015

Huivi

Olin tappamassa aikaa lankakaupassa, mikä on muuten oikein oiva paikka siihen touhuun. Sisään mennessäni päätin olla ostamatta mitään ja lupaus pitikin hyvin tovin aikaa. Olin kiertänyt kaupan kolmeen kertaan ja huomasin koko ajan päätyväni hypistelemään samoja Onionin lankoja. Jotenkin vaan olivat olevinaan kauhean kivoja.

Kolmatta kertaa niitä samoja lankoja hypistellessäni tuli mieleen Pikkusiskon lähestyvät synttärit ja se miten hän oli jonkin aikaa aiemmin vihjaillut uuden huivin tarpeesta. Mikä loistava tekosyy ostaa lankaa! Ja tietysti siitä Onionin hyllystä, mistä en päässyt eteenpäin.

Lankoja ostaessani valitsin yhden to do -listalla olevista huiveista, mutta kotiin päästyäni totesinkin sen tylsäksi kudottavaksi ja päädyin toiseen malliin. Ihanan simppeli, valmistui nopeasti ja lopputulos on mielestäni kiva. Itse asiassa tästä tuli niin kiva, että se jäi lopulta itselleni.. Pikkusisko sai myös huivin, samalla mallilla tehdyn, vaikka ei uskoisi, kun huiveja katsoo vierisin. Se huivi tullee blogiin loppuviikosta, voit verrata itse silloin :)

Ohje löytyy täältä ja lanka on Onionin Nettle sock yarn.


2 kommenttia:

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...