perjantai 2. lokakuuta 2015

Sydänhuivi

Lupasin tehdä Pikku Apulaiselle huivin jo viime keväänä. Ehdotin kolmionmallista huivia, koska olin löytänyt mielestäni kivan mallin, joka sopi erityisesti pikkutytölle. Pikku Apulainen kovin diplomaattisesti totesi miettivänsä asiaa.. Kesän lähetessä loppuaan huiviasia nousi uudestaan esiin. Jälleen ehdotin samaista kolmiohuivia. Pikku Apulainen kiemurteli bussinpenkillä, ennen kuin sai tokaistua: "Mut ku sellaset huivit on niin mummomaisia. Mä haluaisin pitkulaisen." Argumentti oli kieltämättä yllättävä, mutta eihän sitä nyt ekaluokkalaiselle voi mummomaista huivia tehdä, joten päädyttiin pitkulaiseen :)

Mallin sain valita itse eikä langallakaan kuulemma ollut niin väliä. Nämä asiat kuitenkin tsekkasin Pikku Apulaisen kanssa vielä ennen kuin aloin kutomaan, jotta ei mentäisi pahasti ristiin :)

Langaksi löytyi lankalaarista Novitan Sädettä harmaana ja vaaleanpunaisena, ja Pikku Apulainen halusi huiviinsa molempia. Kimaltelevat paljetit olivat kuulemma myös just hyviä.

Koska tiesin kyllästyväni nopeasi pelkän sileän kutomiseen, tein huivin päihin sydämiä ja reunoihin pitsiä. Vähän vaihtelua pintaan :) Huivin toinen pää on vaaleanpunainen ja puolivälissä väri vaihtuu harmaaksi.

Pikku Apulaisen kommentti valmiista huivista: "Ihana!" Ei siis tullut mummomaista :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muuta kivaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...